Schenk met Payconiq en Payconiq verdubbelt het bedrag!

Payconiq da’s verrassend eenvoudig mobiel betalen zonder je portemonnee boven te halen.  De Payconiq app, die gratis beschikbaar is in de App Store en Google Play, kan worden gebruikt om met je smartphone te betalen in de winkel of online en ook om je vrienden terug te betalen. 

Je koppelt veilig, snel en gemakkelijk je bankrekening aan de Payconiq app. Zo kun je met je smartphone betalen zonder dat je een bankkaart nodig hebt. Ook geen zorgen meer over al dan niet voldoende cash op zak hebben. Cash is passé.  Elke betaling bevestig je met je PIN of je vingerafdruk. Zo zorgt Payconiq ook meteen dat je veilig betalen kan.

De Payconiq app leest het telefoonnummer of e-mailadres van je vrienden uit de contactenlijst van je smartphone. Gebruiken je vrienden ook Payconiq dan kan je hen in de Payconiq app aanklikken en geld naar hen versturen zonder dat je hun IBAN-rekeningnummer moet vragen. Winkels worden in de app op basis van geolocatie weergegeven of geselecteerd via het scannen van een QR-code. Online kunnen consumenten via een QR-code aankopen betalen en er zijn al heel wat andere apps die je gewoon even doorlinken naar de Payconiq app om je aankopen te betalen.

Heel de zomer lang kan je de Zonder Portomonee Tournee van Payconiq  volgen op https://www.payconiq.com/zpt/?lang=nl. Hier ontdek je de leukste festivals waar je drank kan betalen zonder je portemonnee boven te halen en nog een Payconiq extraatje er bovenop krijgt.

Ook op Leive Vloams kan je betalen voor het goede doel. Bij de collectebussen en de shop kan je door de Qr code te scannen met je Payconiq app zo een bedrag te schenken. Payconiq beloont en geeft een extraatje. Payconiq verdubbelt je gift.

Download alvast de app